www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 13 відвідувачів

500 грн./доба

пр.Московський д.96а
Кімнат - 3

Подобово! Нова 3-ка м.Восстанія з 6 окремими спальними місцями!

Подобово! Затишна 3ка з новим капітальним ремонтом (закінчили 4.06.2012) м.Восстанія, м.Спортивная!
Квартира укомплектована всіма необхідними сучасними меблями (6 роздільних спальних місць з новими ортопедичними матрацами), побутовою технікою (2плазменних телевізори, кондиціонер), Wi Fi, кабельне, новий посуд, постільна!
Квартира на сигналізації!
Відмінний варіант для відрядних, заочників!
Замовляйте завчасно !!
Власник: элла, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07850

270 грн./доба

вул. Вороніна 9
Кімнат - 1

Здаю подобово 1-к квартиру-студію з видом на море

Здаю подобово свою однокімнатну квартиру з кухнею-студією в центрі Севастополя на вул. Вороніна поряд з пл. Лазарєва. Квартира у відмінному стані. У спальні велике еврокровать з ортопедичним матрацом, плазма з кабельним TV, кондиціонер. У кухні-студії великий диван-книжка. З балкона відкривається прекрасний вид на море. У квартирі є бойлер, мікрохвильовка, пралка-автомат. Доступ в інтернет за запитом. Відрядженим надаю документи. Зустрічаю на вокзалі.
Телефони
Код оголошення 03-07852

400 грн./доба

Льва Толстого 3, Соборна площа
Кімнат - 2

Центр міста, ч \ з Соборну пощади - Дерибасівська

Історична частина міста. Дерибасівська поруч. Квартира подобово з євроремонт. Квартира в самому серці міста, кімнати роздільні, укомплектована, постіль, посуд, WI-FI, кодова парадна, парковка поруч, звітні документи, варіанти.
Телефони
Код оголошення 03-07854

1620 грн./доба

Льва Толстого 15
Кімнат - 2

Здам в оренду 2к студіо + парко місце

Здам в оренду 2к студіо + парко місце. вул. Л.Толстого 15 б, 5 поверх 55 кв.м (через дорогу університет Т.Шевченка) .Евро ремонт, всі меблі та побутова техніка (телевізор LCD 32, пральна машинка, мікрохвильова пічка, праска, пилосос, чайник, кондиціонер, духовка - все нове), телефон, інтернет (WiFi). Автономне отопленіе.Во дворі є дитячий майданчик. Двір і стоянка охороняється гос.охраной. Ціна 60 у.о. добу господар
Телефони
Код оголошення 03-07851
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/