www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 13 відвідувачів

2160 грн./доба

с.Вітіно
Кімнат - 3

Здам котедж біля моря в Євпаторії

Котедж розташований в 900 м. від берега моря і в 17 км від м. Євпаторія в селищі Вітіно . На кожному поверсі котеджу встановлені кондиціонери , гаряча і холодна вода цілодобово, супутникове телебачення, холодильник, мікрохвильова піч, мангал. У дворі котеджу є місце для відпочинку та стоянки автомобіля. Місткість до 8 осіб.
Власник: Юлия, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03441

320 грн./доба

вул. Караєва, 7
Кімнат - 1

Квартірарасположена по ул.Караева м.Євпаторія, впяті хвилинах

Квартірарасположена по ул.Караева м.Євпаторія, впяті хвилинах від пляжа.В 200 метрахот квартири расположенЦентральний продуктовий ринок. Хороша транспортнаяразвязка (зупинка маршрутнихтаксі, трамваяв районі проживання, недалеко розташований порт). В квартіреустановлен кондиціонер, спутніковоетелевіденіе, холодильник, гаряча і холоднаяводакруглосуточно. Вместімостьдо 4-х чоловік.
Власник: Юлия, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06898

810 грн./доба

ул.Караева
Кімнат - 1

Здам 1-ю квартиру на самому березі моря

Квартира розташована по ул.Караева м.Євпаторія, в п'яти хвилинах від пляжу. У 200 метрах від квартири розташований Центральний продуктовий ринок. Хороша транспортна розв'язка (зупинка маршрутних таксі, трамвая в районі проживання, недалеко розташований порт). В квартирі встановлений кондиціонер, супутникове телебачення, холодильник, гаряча і холодна вода цілодобово, автономне опалення. Місткість до 4-х чоловік.
Власник: Юлия, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02679

1350 грн./доба

ул.Полупанова
Кімнат - 1

Cдам 1-ю квартиру біля моря в м.Євпаторія

Відстань до пісочних пляжів близько 20 хв. ходьби, до лікувального озера «Мойнаки» 5 хв. У районі проживання розташована паркова зона, дитячі лікувальні здравниці, санаторії, тенісні корти з дитячим майданчиком, сауна, кафе, магазини. 1-а квартира, яка Вам пропонується для відпочинку, комфортабельна з євроремонтом, всі зручності на 4 спальних місця. У квартирі вся сучасна меблі та необхідна побутова техніка.
Власник: Юлия, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02687
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/