www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 23 відвідувачів

150 грн./доба

вулиця Курчатова, 11
Кімнат - 1

Комфортно як вдома

Wi-Fi Затишна квартира в спальному районі міста. 3 ЗУПИНКИ ДО речового ринку.
Розвинена інфраструктура:
Відмінне транспортне повідомлення з будь-яким районом міста, цілодобовий супермаркет, 15 хвилин ходьби до парку відпочинку та річки, 15 хвилин до центру, новий дитячий майданчик.
У квартирі є все необхідне для проживання та відпочинку: 2-х місцева ліжко, тахта, чисті, випрасувані спальні комплекти та рушники, засоби особистої гігієни, посуд.
Документи з мокрою печаткою для фінансового звіту.
Власник: Анна, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08019

160 грн./доба

Зарічанська 52/1
Кімнат - 1

Чисто. затишно і тихо

Wi-Fi Квартира в спальному районі міста. Тільки після косметичного ремонту.
Розвинена інфраструктура:
Центральний район міста, відмінне транспортне сполучення з будь-яким районом, цілодобовий супермаркет, ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР, ресторан "Пансткій маєток", через дорогу "Оазис", "Сільпо", 15 хвилин ходьби до парку відпочинку та річки.
У квартирі є все необхідне для проживання та відпочинку: 2-х спальне ліжко, диван і 1 - місцева ліжко, чисті, випрасувані спальні...
Власник: Анна, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08066

160 грн./доба

вулиця Рибалко, 18/1
Кімнат - 1

Тепла і дуже сонячна

Wi-Fi Затишна, чиста, простора, світла квартира, майже в центі міста. Красивий вигляд з окна.Только після косметичного ремонту. Нова сантехніка. Поруч & laquo; Оазис & raquo;, & laquo; Таврія & raquo;, & laquo; Сільпо & raquo;. Відмінне сполучення з усіма районами міста.
  У квартирі є все необхідне для проживання та відпочинку: 2-х спальне ліжко, диван, чисті, випрасувані спальні комплекти та рушники, засоби особистої гігієни, посуд.
Пакет...
Власник: Анна, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08356
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/