www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 10 відвідувачів

400 грн./доба

вул. Радянська 71
Кімнат - 1

Євролюкс в центрі міста

Квартира класу ЛЮКС знаходиться в центрі Луганська. Поруч всі! Абсолютно новий євро ремонт. Квартира повністю мебльована, є абсолютно вся найсучасніша побутова техніка, Wi-Fi інтернет. Душова кабіна. Комфортно, дуже красиво, сучасно, затишно, чисто! Видача необхідних документів на відрядження!
Власник: SvetlanaL, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03020

300 грн./доба

Вул. Дорошенка 64
Кімнат - 1

Сучасна квартира в центрі м. Львова

вул. Дорошенка 64, 1/4 в дворику.
Компактна і затишна квартира, з новим дизайнерським ремонтом, для поселення 1-2 чоловік. Продумана під готельний стиль, з усіма зручностями і ідеальна для туристів, що проїжджають або бізнесменів. Вхід з індивідуального дворіка.2 спальних місця (2), підлога з підігрівом по всій площі, Холодильник, Мікрохвильова піч, Кухня, Прасування, Плазмовий ТВ, Кабельне ТБ, Домашній Телефон і WiFi Інтерент. Чай, кава, рушники + шампунь і мило.
У квартирі також...
  • Це перевірений власник або прямий представник власника
  • Всі фото, ціна, опис та номери телефонів відповідає дійсності
  • Контроль якості пройдено
Телефони
Код оголошення 03-03090

200 грн./доба

вул.Московська 27
Кімнат - 1

Здам Подобово 1-кім. квартиру Центр

Здам Свою Подобово Погодинно Потижнево 1-кім. квартиру Центр м.Дніпропетровська на вул.Московська. В квартирі є вся необхідна меблі та побутова техніка.Рядом з будинком розташовані: стоянка, супермаркети, торгові центри, ресторани, розважальні заклади, ЦУМ, МОСТ-СІТІ. Ціна 200гр/суткі. Тел ..
Власник: васька, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02355

200 грн./доба

бул. Шевченко
Кімнат - 1

Здам подобово квартиру, центр, Критий р

Здається подобово СВОЯ квартира в центі Донецька. 4 поверх 5-ти поверхового будинку. Орієнтир: Критий ринок. Перетин бул. Шевченко і вул. 50-років СРСР. Поруч автопарковка, магазини, ринок, автостанція, набережна. Ремонт в спокійних світлих тонах. Все необхідне для комфортного проживання. У спальні - велике 2-х спальне ліжко. Кабельне телебачення, телевізор, холодильник, чайник, праска, необхідний посуд, постільна білизна та рушники входять у вартість. Телефонуйте з 7 до 22
Власник: bankirdon, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02510

700 грн./доба

Зарічна вул., 10
Кімнат - 1

Ялта. центр, у моря здам. квартиру студію для 2-3 х чоловік

Однокімнатна квартира-студіо в центрі Ялти, район готелю "Ореанда", виконана в сучасному стилі свіжий ремонт. У великій кімнаті двоспальне ліжко і шіфонер, в холі перехідному в кухню, стоїть розкладний диван-"Гномик". Кухня обладнана вбудованою газовою плитою, витяжкою, холодильником, телевізором (кабельне ТВ-36 каналів), мікрохвильовою піччю, також є стіл зі стільцями. Квартира кондиціювання сплит система (зима-літо), автономне опалення "тепла підлога". ТБ...
Телефони
Код оголошення 03-03901

250 грн./доба

вул. Університетська
Кімнат - 1

Здам 1к.кв. подобово в центрі Донецька.

Здаю подобово 1к.кв. 250гр./сут. Київський р-н (біля перехрестя вул. Університетській та пр. Миру). У квартирі 4 спальних місця (2 +2). З усіма зручностями, чисто і затишно. Зручна транспортна розв'язка. Звітні документи. Вадим
Власник: Вадим, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02530

240 грн./доба

Громадянська
Кімнат - 2

2-комн.квартиру, до 7 чол Центр, Ремонт.

Здам подобово 2 к квартиру в центрі. 3 хвилини від станцій метро Радянська і Історичний музей, в історичному центрі міста. Сучасний ремонт, скрізь килимове покриття. Двоспальне ліжко і двоспальний диван +3 односпальні. 7 комфортних спальних місць. Телевізор, газова колонка і СВЧ піч, холодильник. Відрядження документи!
Власник: Haдежда, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-04228

250 грн./доба

більшовицька
Кімнат - 1

своя 1- кімн . в центрі Сімферополя

Здам подобово 1- кімнатну квартиру в Сімферополі. В квартирах сучасний ремонт , побутова техніка , посуд, 2 -спальне ліжко з ортопедичним матрацом , завжди свіжа постільна білизна , чисто і дуже затишна обстановка ! Від терміну проживання надається знижка. видаю документи для звітності. Гостинний господар чекає на Вас! здам квартиру в Сімферополі подобово здаю квартиру в Сімферополі подобово погодинно квартира в Сімферополі квартира подобово в Сімферополі подобово сімферополь сімферополь...
Телефони
Код оголошення 03-03551

150 грн./доба

пр.Грушевського 25
Кімнат - 1

квартира подобово в Луцьку біля Ж / Д

Квартира знаходиться в 100 метрах від залізничного вокзалу і обласної лікарні. Недалеко супермаркет "Салют". Приємно провести час і смачно поїсти можна в найкращої закладі української кухні ресторації "Курінь" та пивному барі "Корчма" і "Grabinski". В квартирі холодна і гаряча вода круглосуточно.Для постійних клієнтів діє система скідок.Пріятного вам відпочинку!
Власник: Viktorovich, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03025

450 грн./доба

вул.Чернишевського, 25
Кімнат - 2

2-х.к. вул.Чернишевського, 25

Затишна квартира в центрі міста в витриманому стилі в світлих тонах. Краща що здається двокімнатна квартира в місті. У квартирі високі стелі, прогулянковий балкон, інтернет, є вся необхідна побутова техніка. В окремій спальні оригінальна стильна двомісна ліжко з балдахіном. Затишна кухня-студія з теплою домашньою атмосферою. Ванна кімната виконана в теплих тонах розслаблюючих, обладнана джакузі. Детально ознайомитися з інтер'єром можна у віртуальному турі. Квартира здається погодинно,...
Власник: Леонид, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-04449

160 грн./доба

Станційна
Кімнат - 1

недалеко від ж / д і автовокзалів

квартира знаходитися недалеко від ж / д і автовокзалів, поруч парковка, супермаркет, кафе; вода постійно, автономне опалення, кабельне телебачення, праска + гл.доска, мікрохвильова піч, електрочайник, посуд.
Власник: ирина, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03673

250 грн./доба

вул . 22 Партз'їзду
Кімнат - 1

Подобова оренда квартир

VIP -квартира, з ексклюзивним євроремонтом у м Кривий Ріг , центр, Соцмісто ( мурашник ). В квартирі є інтернет wi - fi , кондиціонер , водонагрівач , TV -72 , DVD, СВЧ, пральна машина, холодильник , фен , праска, електрочайник, душова кабіна, масажний душ (завжди є гаряча вода). Велика двоспальне ліжко , комплект чистої білизни + 2 рушники , кава, чайРядом знаходяться: супермаркет , нічний клуб , ресторан , більярд , казино , ринок , парк , стадіон, автостоянка.Пакет документів.
Власник: Лиля, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02945

250 грн./доба

вул. Терещенко
Кімнат - 2

2-х кімнатна 'євролюкс' в центрі

Шановні гості нашого міста! Пропонується 2-х кімнатна квартира євролюкс в центрі з панорамним видом на місто. Квартира розташована 5-7 хвилинах від пл. Ушакова, пл. Лазарєва, приморського бульвару, графської пристані, міського пляжа.2-х спальне ліжко, м'які меблі, кабельне ТБ, шкафкупе, кухня студія кондиціонер, душова кабіна, холодна гаряча цілодобово, пральна машина автомат, парковка машин, закритий двір.
Телефони
Код оголошення 03-03484

250 грн./доба

Проспект Перемоги
Кімнат - 2

2-комн.кв. Дизайнерський євроремонт

Подобово! Квартира-студіо з дизайнерський євроремонт (Студіо + окремо спальна кімната) по Пр. Перемоги, 18 (центр, в р-не танка, 1 зупинка від ж / д вокзалу, 3 хв. Від Мак Дональдса). У квартирі є; аудіо / відео техніка, інтернет (Wi Fi), кондиціонер, мікрохвильова піч, холодильник, фен, праску, рушники, постелное білизна, посуд. Гаряча вода.Рядом стоянка авто, супермаркет, зупинки, на першому поверсі-піцерія. При оренді на триваліший термін надаються послуги покоївки. ПО-домашньому затишна...
Власник: arendaposyt, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03833

150 грн./доба

Костромська
Кімнат - 1

Автовокзал

Всі умови:Постіль,гаряча вода,посуд,кабельне,холодильник,праска.150грн/доба. Артур (власник)Видам необхідні документи.
Власник: Артур, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03398

150 грн./доба

Скарлецкого
Кімнат - 1

Квартира подобово, почасово , недорого

1 кімнатна квартира розташована поруч з Військовим санаторієм , ринком "Урожай "; в районі Свердловського массіва.Із спальних місць є 2- х спальне ліжко. Гаряча вода централізована подається круглосуточно.Так ж є бойлер. Кухня обладнана усією посудом електричний чайник , плита ; холодільнік.Постельное білизна , рушники ; мило , шампунь , чай , цукор , прибирання 1 раз в 4-5 днів -все це входить у вартість квартіри.Для відрядження надаються всі звітні документи.Цена ВІД 140 грн . Наталія
Телефони
Код оголошення 03-02247

180 грн./доба

вул. Короленка
Кімнат - 1

Здам затишну 1-к квартиру

В квартирі зроблений капітальний ремонт, нова вбудована кухня, нова техніка: холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина-автомат, телевізор, фен, посуд! Нова сантехніка! Спальне місце - диван! До ЦУМу - 10 хвилин ходьби!
Телефони
Код оголошення 03-02343

120 грн./доба

ул.Добрянского 25-1
Кімнат - 1

Економ варіант

Економ варіант, площа 24 м.кв.Горячая, холодна вода постійно, холодильник, телевізор, електроплита, посуд, супутникове телебачення.
Телефони
Код оголошення 03-03670

550 грн./доба

1 Гвардійської Армії
Кімнат - 4

Подобово в центрі

Затишна 4 кімнатна квартира Бізнес - класу, центр, 8 поверх 9 поверхового цегляного дома.Предоставляем повний пакет звітних документов.Во дворі стоянка і супермаркет. • двоспальне ліжко • постільні та лазневі приналежності • TV + кабельне • Internet безліміт. (Уже включений у вартість проживання) • повністю укомплектована кухня • холодильник • мікрохвильова піч • чайник • праска • фенОхраняемая парковка біля будинку. Надаємо повний пакет звітних документов.св.ГНАУ № від 01.01.11.
Власник: Liliya, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03851

700 грн./доба

вул.Чехова
Кімнат - 2

Двокімнатна квартира в центрі

Двокімнатна квартира в Ялті вул.Чехова. • Кількість кімнат - 2; • Максимальна кількість осіб - 4; • Площа кв.м. - 60; третє етажВ квартирі присутні: холодильник, душова кабіна, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор, кондиціонер, прасувальна дошка, праска.
Телефони
Код оголошення 03-03936

350 грн./доба

Пр. Победи 60
Кімнат - 4

Квартира в центрі

Затишна квартира в центрі міста, з домашнім затишком.
Власник: Таня, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03848

300 грн./доба

Воронцовський пер.8 кв.1
Кімнат - 1

1- кімн , клас люкс.центр.ванна джакузі.

В центрі 1- кімнатна квартира , Приморський бульвар. Загальна площа 35 кв.м. , кухня студія. Євроремонт , ванна джакузі. Безкоштовний інтернет, дуже тепла , світла та затишна квартира. Двоспальне ліжко та розкладний двоспальний диван. Японський телевізор , кабельне ТБ. Парковка для машини. Звітні документи.кон.тел . і. [email protected]
Власник: игорь, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03315

500 грн./доба

Преображенська 88/ 1
Кімнат - 3

Подобово здам Центр

Квартира в новому будинку , до Дерибасівської 5 хв їзди, консьєрж , місце для авто
Власник: Руслан, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03333

600 грн./доба

Університетська
Кімнат - 2

в центрі міста здам 2 квартиру

кімнати роздільні поруч б Пушкіна хороша транспортна розв'язка, постільна білизна Банни приналежності. Можливо помісячна оплата є фото решта можу вислати УЛОВУ ВАННА З / У ПЛИТКА
Власник: vlada, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-04496

250 грн./доба

вул. Київська
Кімнат - 1

Подобово будинок під Києвом

Здається два будиночки. 30 км від Києва по Бориспільській трасі (20 км від аеропорту Бориспіль). Будиночки з бруса, 4х6, з верандою. У Будиночку весь необхідний посуд, плита, холодильник, кухня, м'який куточок, ліжка, санвузол. На території ліс (листяний), озеро (купательное), водоспад, дитячий майданчик для дітей, тенісний корт для батьків. На території інтернет wi-fi. На Київ ходять маршрутки. Поруч протікає річка (можлива рибалка). Додаткові послуги: - свіже домашнє молоко, сир,...
Власник: Юлия, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02228
Сторінка 1 з 2
1
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/