www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 22 відвідувачів

270 грн./доба

пл. Героїв ВВВ
Кімнат - 1

Здам подобово 1 кімн. євроквартири

Здам в центрі міста 1-кімн. кв-ру подобово, євроремонт, вбудовані меблі, побутова техніка, каб.TV, Wi-Fi Інтернет! Від господаря. Відрядні чеки. Форма оплати будь-яка. т. +38-050-524-53-96 Світлана.
Власник: SvetlanaL, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02986

500 грн./доба

вул.Тверська, 7
Кімнат - 3

3-к evrokvartira з pr.Pravdи з джакузі

Здаю 3-к. люкс-квартиру подобово, почасово на пр Правди, ост.Донецкая, 300-500 грн / добу (в залежності від кількості осіб). Квартира знаходиться на центральному проспекті лівого берега-пр.Правди, 10-15 хв від Центру міста. Розвинена транспортна розв'язка, поруч цілодобовий супермаркет, нічні клуби "Рай" і "Августин", ресторан "Дворянський дворик", баня "Сандуни". Авторський дизайн, перепланування з 4х-кімнатної квартири (зал 25 кв.м), красиві...
Телефони
Код оголошення 03-02469

200 грн./доба

Площа Перемоги
Кімнат - 1

1 кімнатна в районі залізничного вокзалу

Кімната на ніч - це найкраща альтернатива вибору дешевого готелю або міні-отеля.Pядом супермаркет і зупинка
Власник: nikdoma, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03235

199 грн./доба

Інститутська 16/1
Кімнат - 1

Без посередників подобово

Чиста і затишна однокімнатна квартіра.Р - н Південно - захід, 10хвилин до Центру міста, 2мінути до Хмельницького Національного Університету та 5хвилин до одного з найбільших в Україну речового ринку " Товкучка ". Чотири спальних місця. Велике ліжко + зручний розкладний діван.Полностью укомплектована квартира всім необхідним для комфортного, затишного проживання - чиста постіль, лазневі приналежності , необхідна посуда.В квартирі є : холодильник , телевізор , DVD , газова плита , пральна...
Власник: Игорь, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03743

180 грн./доба

вул.Хрещатик 190
Кімнат - 1

Квартири подобово Черкаси

Комфортна квартира в центре Міста. Чиста, Затишна, з усіма зручностямі. У квартірі зробленій хороший ремонт, Нові меблі вся побутова техніка: холодильник, мікрохвільова піч, газова колонка-автомат, телевізор, DVD, праска, вентилятор, пральна машинка-автомат, кухонні и постільні Речі. Поряд з будинком цілодобовій супермаркет, стоянка, кафе.
Власник: Триумф, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03783

400 грн./доба

Головна 178
Кімнат - 3

3-к.квартира, євроремонт, Інтернет, Wi-Fi

СВОЯ 3-х комн.квартиру, ЄВРО РЕМОНТ, ІНТЕРНЕТ, Fi-Wi, ВСЯ БЫТ.ТЕХНИКА(ХОЛОДИЛЬНИК,МИКРОВОЛНОВКА,ЕЛЕКТРОЧАЙНИК,УТЮГ,ФЕН),НОВЫЕ МЕБЛІ, КАБЕЛЬНЕ ТБ, ГАРЯЧА ВОДА ЦІЛОДОБОВО, ПОСУД, ЗАВЖДИ ЧИСТЕ ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА, НЕ Закурений, виписувати ДОКУМЕНТИ, транспортні РОЗВ'ЯЗКА, ПОРУЧ ГАСТРОНОМ, МІСЦЕ ДЛЯ АВТО.Опісаніе і фото відповідають реальності.ВСЕГДА ВАМ РАДИ !!!
Телефони
Код оголошення 03-03860

250 грн./доба

вул. Радянська
Кімнат - 1

Подобово здам квартиру в Луганську

Невелика квартира-студія на 9 поверсі по вул. Радянська 94. (Район готелю "Луганськ", ТЦ "Кристал"). Нові меблі. Нова сантехніка, акрилова кутова ванна. Кухня з вбудованою побутовою технікою. Підлоги кахель, ламінат. Двоспальне ліжко з пружинним матрасом.Діван.Ліфт, Постільні приналежності і рушники, Укріплені металеві двері, Шафа-купе, Газова плита, Автономне опалення, Супутникове або кабельне телебачення, Металопластикові вікна, Засклений балкон, DVD, Праска і...
Власник: Лена, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-02976

250 грн./доба

вул.Артема
Кімнат - 1

хороша 1-кімн квартира в центрі

Подобова квартира розташована в тихому дворику, біля парку «Молодіжний». Квартира знаходиться на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Атмосфера квартири приємно здивує Вас: затишна і світла кімната, ванна, кухня, лоджія. Є все для приємного відпочинку і проведення часу.
Власник: Сильва, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-04275

180 грн./доба

вул.Крилова 13/1
Кімнат - 1

Здаю подобово 1-но кімнатну квартиру

Здаю подобово 1-но кімнатну квартиру в м. Миколаєва (р-н Ліски вул.Крилова-Бутоми), 2-й поверх 5-ти поверхового будинку, цілодобово гаряча вода (газова колонка-автомат), 4 спальних місць (два дивана) , чисте постільну білизну, кабельне телебачення. Поруч зупинка, стоянка, магазини, зручна транспортна розв'язка. Ціна 150 грн на добу. Відрядження - документи (кругла печатка). Завжди Вам раді. Бронюємо безкоштовно.
Дзвонити по
Телефони
Код оголошення 03-03211

550 грн./доба

ул.Кудряшова 20
Кімнат - 2

Новий Дім. V.I.P., Джакузі.

Відмінна квартира з євроремонтом,
Новий будинок,
є всі меблі і техніка,
Джакузі,
інтернет (wi-fi),
недалеко жд Вокзал,
м.Вокзальная - 10 хв.
Телефони
Код оголошення 03-04014

220 грн./доба

Айвазовського
Кімнат - 1

Здам квартиру на Айвазовського

Квартира з євро ремонтом. Меблі сучасна. Техніка. Кухня студіо. Море 15 хв.
Телефони
Код оголошення 03-03610

250 грн./доба

Соборна 99А
Кімнат - 2

в ЦЕНТРІ на СОБОРНОЇ

Найбезпечніше місце в центрі міста вул.Соборна 99А ,4- х поверховий приватний будинок , квартира на третьому етаже.Комплектація квартири : кухня студія, спальня, туалет з ванной.Дополнітельний сервіс: доставка алкоголю та їжі на дом.Трансфер в аеропорт.Возможен безготівковий розрахунок ! Вартість квартири на добу 250 грн . ПОГОДИННО першу годину 80грн. , Другий годину мінус 10грн .
Телефони
Код оголошення 03-02271

500 грн./доба

вул. Земська
Кімнат - 2

Феодосія житло

Квартира розташована в самому центрі міста, поруч парк, ринок, супермаркет і центральний автовокзал (можливо виїхати в будь-який кінець міста, а також в Коктебель і Орджонікідзе), до моря 5-7 хвилин пішки, до галереї Айвазовського 5 мінут.В квартирі є все необхідне-ліжко + 3 дивана розкладних, шафи, кондиціонер, телевізор, пральна машина, холодильник, гаряча вода (колонка). Адреса Земська (бивш.Карла Лібкнехта) 18. +380977328738
Власник: Раиса, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03720

80 грн./доба

Гоголя
Кімнат - 1

Миргород -оренда квартир подобово

Здаю 1-но та 2- х кімнатні квартири з кондиціонерами в приватному секторі в центрі м. Миргород . Чи не агенство. До бювету на курорті пішки 10 хв . Будинок знаходиться на березі річки. В будинку є всі зручності для відпочинку : меблі , телевізор , холодильник , посуд , постіль , склопакети , холодна і гаряча вода цілодобово. Поруч супермаркет і ринок.
Телефони
Код оголошення 03-03187

320 грн./доба

вул . Рози Люксембург
Кімнат - 2

Квартира подобово

2- кімнатна квартира подобово , біля готелю Апельсин , центральна частина міста , кондиціонер , інтернет, натяжні стелі , плазмовий телевізор.
Власник: Андрей, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03806

270 грн./доба

вул.Пушкіна 31/25
Кімнат - 1

Квартира-студія в центрі

Мила, затишна і охайна однокімнатна квартира-студія, що знаходиться в тихому, спальному районі у самому центрі Полтави познайомиться з акуратними і порядними постояльцями для створення миру і гармоніі.В Вашому розпорядженні: прекрасний вигляд з вікна, близькість до основних торгових і розважальних центрів Полтави (нічний клуб «Спліт», дискотека «Кантіна», «Show Hall», ресторан «Палаццо»), вся необхідна побутова техніка, посуд і столові прінадлежності.Квартіра розрахована на 2 постояльців.
Телефони
Код оголошення 03-03384

10800 грн./доба

вул. Зелена 2
Кімнат - 2

Двох поверховий будинок

Стан євро ремонт. Три спальні кімнати, робочий кабінет, тераса з видом на Арену, спорт зал, велика кухня з необхідним посудом, всі кімнати обладнані аудіо та відео технікою. Автономне опалення, супутникове TV, по периметру будинку зона Wi-Fi, в будинку розташований гараж на дві машини. Хороша транспортна розв'язка, розвинена інфраструктура, поруч мережа супермаркетів, парк відпочинку, авто-вокзал, ринок. Дзвоніть Торг доречний
Телефони
Код оголошення 03-02673

2700 грн./доба

вул. Морська
Кімнат - 3

3-ком кв в Ялті, поруч з Набережної

Світла, простора 3-кімнатна квартира в двох рівнях біля самої Набережній Ялти.
Власник: Юлия, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03937

180 грн./доба

Струтинської
Кімнат - 2

Здам 2-кімнатну квартиру

2-ох кімнатна квартира недалеко від центру, стоянка 10 м від будинку. Побутова техніка, гаряча вода, завжди чиста постіль. Квитанції.
Власник: sasha23rivne, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03410

150 грн./доба

Чорновола
Кімнат - 1

Гарна квартира для хороших людей

1 кімнатна квартира в 5 хвилинах їзди від центру міста, біля центральної дороги , є місце для паркування автомобіля , хороші сусіди.
Телефони
Код оголошення 03-03740

220 грн./доба

Шмідта
Кімнат - 1

квартира подобово в Сімферополі. WI - FI

Квартира подобово, в центрі Сімферополя. Сучасний ремонт, велике ліжко (зручна для високих людей) , інтернет з нормальною швидкістю ( як для себе), балкон , чистий , 220 гр / доба. Телефонуйте + Олена.
Власник: lena, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03577

280 грн./доба

пр.Соборності
Кімнат - 2

Подобово оренда 2-х квартири (WI-FI)

Пропонуємо вам затишну і світлу квартиру по пр.Соборності 42. У 5 хвилинах ходьби від ж / д і автовокзалу. Квартира від хозяіна.Домашняя і затишна атмосфера. Чистота і комфорт. У квартирі є все необхідне для вашого відпочинку. Якщо ваша поїздка оплачується організацією ми надамо необхідні документи. Знижка для клієнтів проживають більше 3-х днів. Ми завжди раді прийняти ВАС!
Власник: Оксана, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03052

220 грн./доба

Московська
Кімнат - 1

Чистий квартира, центр

Чиста, затишна і тепла квартира-студія знаходиться на 2м поверсі 5-поверхового будинку в самому центі Миколаєва (Московська / Чкалова). Гаряча вода (газ. колонка), кондиціонер, комп'ютер, необмежений інтернет.
Телефони
Код оголошення 03-03245

210 грн./доба

вул. Люльки
Кімнат - 1

Зручна квартира в центрі Львова

Квартира розташована в центрі міста. П'ять хвилин ходьби до Оперного театру, десять хвилин - до Площі Ринок (Ратуша), п'ять хвилин - до Краківського ринку. Поруч - всілякі кафе, ресторани, безліч магазинів. Поблизу всі музеї і головні визначні пам'ятки Львова. До університету імені Франка, до інституту внутрішніх справ - 7 хвилин пішки. Без посередників. Господар!
Власник: Vadim, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03123

220 грн./доба

пр.Ушакова 58
Кімнат - 1

Здам подобово почасово

1-ю квартиру подобово Херсон район залізничного вокзалу вікна виходять на пр-т Ушакова, вода постійно, газ колонка, холодильник, телевізор (кабельне телебачення), Кондиціонер, комплект білизни, праска, поруч цілодобовий магазин. WI-FI, надаю документи.Звоніте є варіанти.Посуточно 220 грн, почасово, 120 грн.
Власник: he040682bdn, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03722
Сторінка 1 з 7
1
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/