www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 13 відвідувачів

300 грн./доба

вул. Гоголя, 26
Кімнат - 2

Здається подобово СВОЯ 2-кімнатна квартира на вул. Гоголя -26

Здається подобово СВОЯ 2-кімнатна квартира на вул. Гоголя - центральна частина міста. Поруч Матроський клуб, Історичний бульвар, музей Панорама, площа Ушакова.
 Вікна квартири виходять в закритий тихий двір, в якому можна поставити свій автомобіль. Поряд є платна охоронювана стоянка. Біля будинку зупинка громадського транспорту, магазин.
 В квартирі зроблений ремонт. Є кондиціонер, інтернет Wi-Fi, кабельне ТБ, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина. Гаряча та холодна вода цілодобово....
Телефони
Код оголошення 03-06955

168 грн./доба

пл. Шандора Петефі
Кімнат - 1

Затишна однокімнатна квартира, в центрі міста. Є все

Затишна однокімнатна квартира, в центрі міста. Є все необхідне, газова плита, холодильник, пральна машина-автомат, праска, посуд, постільна білизна. Вода цілодобово, ТБ. Поруч стоянка для машини, магазини, базар, кафе.
Власник: Анна, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06958

250 грн./доба

вул. Благовісна, 210
Кімнат - 1

Дуже затишна, тиха перепланована квартира в центрі

Дуже затишна, тиха перепланована квартира в центрі міста. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, кондиціонер, бойлер, інтернет і все необхідне для Вашого комфортного проживання. Ми впевнені: Вам у нас сподобається, і Ви знову захочете повернутися до нас. Телефонуйте прямо зараз!
Телефони
Код оголошення 03-06973

250 грн./доба

б-р Шевченка, 320
Кімнат - 2

Відмінна 2х комнатнаяквартіра для подобової та потижневої

Відмінна 2х комнатнаяквартіра для подобової та потижневої аренди.Расположена на центральному бульварі Шевченка в центрі міста, вікна виходять у двір. Поруч супермаркет, 2 кафе, нічна стоянка. У квартирі новий ремонт, велика комфортна двоспальне ліжко + два розкладних дивана, кабельне телебачення, 2 телевізори, набір необхідного посуду, холодильник, електр. чайник, нова ванна, завжди гаряча вода.
Надається вся необхідна супровідна документація.Комфортная обстановка квартири створить атмосферу...
Телефони
Код оголошення 03-06961

170 грн./доба

вул. Рекордна, 16
Кімнат - 1

Затишна 1-кімнатна квартира в цетрі міста в районі Бульвару

Затишна 1-кімнатна квартира в цетрі міста в районі Бульвару Шевченко.Рядом Критий ринок, ДК Дніпроспецсталь, Медичний Інститут (в 10 хвилинах ходьби), транспортна развязка.Видаются документи.
Власник: Ирина, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06950

200 грн./доба

вул. Куйбишева, 13
Кімнат - 1

Затишна квартира, зручне розташування, поряд супермаркети,

Затишна квартира, зручне розташування, поряд супермаркети, автостоянка. У квартирі все необходімое.Інернет Wi-Fi. Постійним клієнтам гарантується система скідок.Сопроводітельние документи. Зустрічаємо клієнтів, Ж / Д вокзал, аеропорт. Лариса
Власник: Лариса, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06957

230 грн./доба

пр-т Шевченка, 30
Кімнат - 1

Затишна, сучасна, однокімнатна квартира, розташована

Затишна, сучасна, однокімнатна квартира, розташована на пр-ті Шевченка, однією з центральних вулиць міста Львова, між вулицею Саксаганського та площею Міцкевича. Квартира знаходиться в історичній будівлі. Має всю необхідну техніку, інтернет, місце для авто. Ціна за оренду вказана з урахуванням 7 днів.
Власник: Марина, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06952

200 грн./доба

вул. Косіора, 44
Кімнат - 1

Затишна і світла квартира прямо біля торгового центру

Затишна і світла квартира прямо біля торгового центру Міріада. 15 хв. від центру та залізничного вокзалу., 15 хв. до ТЦ КАРАВАН. Новий ремонт, телевізор, кабельне ТБ, безлімітний інтернет WiFi, гаряча вода, сучасна кухня і сантехніка, приємний свіжий інтер'єр, зручний кутовий диван, кушетка і крісло-ліжко (три роздільних спальних місця). Поруч "Coffe-life", "Пузата хата", 2 супермаркети, ринок, тупик маршруток в будь-який кінець міста, аптеки банки і банкомати. Ціна...
Телефони
Код оголошення 03-06946
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/