www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 19 відвідувачів

200 грн./доба

проспект Б. Хмельницького
Кімнат - 1

Затишна однокімнатна квартира в центрі міста поруч з парком

Затишна однокімнатна квартира в центрі міста поруч з центральним парком. Свіжий ремонт, виконаний у класичному стилі, закінчено в середині липня 2012 року.
У квартирі вас чекає зручна широка ліжко з ортопедичним матрацом, затишний диванчик швидко трансформується в ліжко. Кондиціонер дозволить створити свій, комфортний саме вам, мікроклімат. Гаряча та холодна вода цілодобово, супутникове ТБ, інтернет. Набір гарною посуду, побутова техніка, завжди свіжа постільна білизна та якісна прибирання...
Власник: ELENA, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07962

200 грн./доба

вулиця Червоноармiйська
Кімнат - 2

Центр Кам'янець-Подільського

Всі меблі, укомплектована кухня, посуд, постійно гаряча вода, телевізор, холодильник, пральна машинка, постільна білизна та рушники, праска, паркова. Поблизу супермаркет, базар, ж/д та автовокзали. Можливе попередне бронювання, зустріч на вокзалі. Можливість розміщення групп до 50 чоловік. Допомога з екскурсоводом по місту, Хотинський замок.
Телефони
Код оголошення 03-07960

400 грн./доба

проспект Перемоги, 17 / 1А
Кімнат - 1

Квартира з хорошим ремонтом в Чернігові подобово погодинно

Красива однокімнатна квартира розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Кількість спальних місць - 2. Дизайнерський євроремонт! Вся побутова техніка: WI-FI, телевізор, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, пилосос, праска, фен та ін. До Ваших послуг пропонується посуд, постільна білизна, рушники, мило та ін. приємні дрібниці. Звітні документи.
Власник: Андрей, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07961
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/