www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 23 відвідувачів

300 грн./доба

Крушельницької 8
Кімнат - 1

VIP-квартира в елітної будинку в центрі Трускавця (700 м. До бювету)

Однокімнатна квартира з ідеальним ремонтом в самому центрі на 6 поверсі в в центрі міста в елітному будинку 2012 здачі (5-7 хв до бювету) на вул. Крушельницької С. У квартирі є автономне опалення, вода тепла і холодна цілодобово, підігрів підлоги, нові меблі, мікрохвильова піч, холодильник, супутникове, 2 плазмових телевізори, інтернет, пральна машина, праска, кухня з комплектом поміркуй. Біля будинку зручна парковка. Ціна 300 гр.
Власник: Тарас, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08946

160 грн./доба

Мазепи 34
Кімнат - 1

Здаю однокімнатну квартиру з євроремонтом поруч з ж / д вокзалом в Тру

Здаю однокімнатну квартиру шикарну з євроремонтом на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку, своє автономне опалення, вода цілодобово холодна і гаряча.
До Бювету мінеральних вод 15 хвилин ходьби. На кухні є все необхідне для приготування їжі: газова плита, посуд, холодільнік.Цена 100 гр. Тарас, Київстар -, МТС-, е-, Skype: muzzey4
Власник: Тарас, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08951

900 грн./доба

Боткінська
Кімнат - 2

Здам подобово 2 ККВ. люкс в центрі близько до набережної та пляжу

Здам 2 ККВ. люкс в центрі Ялти, дуже близько до набережної та пляжу. Квартира розрахована на 4-5 чоловік. Всі зручності, гаряча / холодна вода цілодобово, кухня, посуд, холодильник, телевізор, кондиціонер. Є місце для паркування машини.
Власник: Артур, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08952
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/