www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 21 відвідувачів

400 грн./доба

Пролетарська, 23
Кімнат - 1

Здам перший ЛЮКС в районі Камишової бухти

Перший квартира по вул. Пролетарській, Комиші. Поверх 3/5. Від зупинки 5 хвилин ходьби. Недалеко Козача бухта & amp; amp; ndash; пряма маршрутка в ту сторону. Поруч ТЦ Апельсин - 7 хвилин ходьби. До центру 20 хвилин на маршрутці. В квартирі зроблений хороший ремонт, сучасні меблі і вся техніка: пралка-автомат, газова колонка, кондиціонер, ТБ, холодильник, провідний інтернет. З меблів двоспальне ліжко і розкладний диван, тобто можна розмістити 4 людини.
Ціна від 1150 рублів-добу і вище....
Телефони
Код оголошення 03-09215

300 грн./доба

Залізнична вулиця, 24
Кімнат - 2

Здається подобово 2-кімнатна квартира в центрі Івано-Франківська

Здається подобово 2-кімнатна квартира в центрі Івано-Франківська з окремим кімнатам. Сучасний євроремонт, нові меблі та побутова техніка,білизна, посуд, кондиціонер, кабельне телебачення( преміум пакет), автономне опалення та тепла вода, є все для комфортного проживання та відпочинку. Парковка в дворі. Кухня обладнана сучасними меблями, холодильником, пральною машиною, газовою плитою, витяжкою,електрочайником, необхідний посуд.
Магазини, заклади харчування, перукарня, аптека, зупинка -...
Власник: Юрій, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-09213

350 грн./доба

площа Ринок, 20
Кімнат - 1

центр, площа Ринок, wi-fi

Здається подобово 1 кімн. квартира на площі Ринок у самому центрі історичного Львова. Квартира після ремонту, розташована на 3-му поверсі, польського 4-х поверхового будинку з висотою стелі 3,4м. Старовинним дому більш 220 років. У будинку чистий під'їзд, з дерев'яними ступенями. До Оперного театру 5-ть хв, поруч знаходяться музеї, театри, кафе, вернісаж, банки.
У квартирі є все необхідне для комфортного проживання 1-3 чол: У кімнаті, площею 15 кв.м., є 2-х спальне нове ліжко з...
Телефони
Код оголошення 03-09214
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/