www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 20 відвідувачів

Місто Ялта Квартири подобово без посередників у містах Україні. Оренда квартир і будинків подобово. Бронювання квартир на добу. Квартири подобово. Оренда квартир подобово. Квартира подобово. Апартаменти подобово. Ми допоможемо зняти квартиру подобово. Добова оренда квартир. Оренда подобово. Квартири подобово (Ялта)

Так само, у нас є квартири подобово в таких містах як Донецьк, Львів, Харків, Київ, від найпростіших до VIP рівня. Повний список всіх міст Ви можете переглянути на головній сторінці нашого сайту "Квартири подобово без посередників - Vgosty" або ж, скористатися нашою рубрикою "Довідник", з інтуїтивною навігацією, для пошуку квартир подобово по всіх містах України

300 грн./доба

вул. Басейна
Кімнат - 2

Здаю слабкий 2х. поверх. будиночок. Ремонт простий але чисто.

2 пов. пральна маш. парковка, мангал, тихий спокійний рн. підходить для пари з дітьми або двох пар. до пляжу 6-7 мн. до Набережної 8-10. є можливість проїхати 2 ост. на маршрутці до набережної або пішки напрямую.Возможна бронь.
Власник: Артур, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08906

450 грн./доба

Полікурівська, 13
Кімнат - 1

Здам подобово квартиру в центрі Ялти

Здам подобово свою 1ккв. в центрі Ялти, до моря 2 хв., до набережної 5 хв., тихий спокійний район, всі зручності, євроремонт, кондиціонер, Wi-Fi, пральна машинка, мікрохвильовка. Поруч автостоянка, магазин.
Власник: Артур, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07812

700 грн./доба

Московська
Будинок

Здам подобово 2-поверховий будинок в центрі Ялти

Здам 2-поверховий будинок в центрі Ялти (район Овочевого ринку), рівна місцевість, біля супермаркету, одна зупинка до набережної. Місткість до 9 осіб, всі зручності, гаряча / холодна вода цілодобово, хороший ремонт, велика кухня, холодильник, телевізор, пральна машинка. На першому поверсі - 2 роздільних кімнати, другий поверх - велика кімната-студія. Є свій дворик, мангал, місце для паркування автомобіля. Вартість залежить від кількості осіб (100 грн. / Добу з людини).
Власник: Артур, Рубрика: Інші варіанти ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 05-08940

500 грн./доба

Партизанська
Кімнат - 2

Здам подобово 2 ККВ. близько до набережної

Здам 2 ККВ. в центрі, близько до набережної, всі зручності, гаряча / холодна вода цілодобово, кухня, мікрохвильова піч, посуд, холодильник, пральна машинка, телевізор, кондиціонер.
Власник: Артур, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08949

900 грн./доба

Боткінська
Кімнат - 2

Здам подобово 2 ККВ. люкс в центрі близько до набережної та пляжу

Здам 2 ККВ. люкс в центрі Ялти, дуже близько до набережної та пляжу. Квартира розрахована на 4-5 чоловік. Всі зручності, гаряча / холодна вода цілодобово, кухня, посуд, холодильник, телевізор, кондиціонер. Є місце для паркування машини.
Власник: Артур, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08952

250 грн./доба

Полікурівська
Будинок

Здам подобово літній будиночок в центрі Ялти

Здам подобово літній будиночок в центрі Ялти (вул. Полікурівська), до моря 5 хв., Тихий район, всі зручності, гаряча / холодна вода цілодобово, холодильник, електроплита, ел. чайник, праска, постільна білизна, телевізор, Wi-Fi.
Власник: Артур, Рубрика: Інші варіанти ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 05-07979

199 грн./доба

Ігнатенко, 7
Кімнат - 2

Апартаменти "Затишна квартира" оренда подобово, Ялта, набере

Самий центр Ялти - вул. Ігнатенко! Поруч всі - набережна, площа Леніна, Макдональдс, морвокзал, магазини, бари, кафе, ресторани, нічні клуби, Масандрівський пляж!
 - Двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в самому початку набережної, біля Макдональдсу і пам'ятника Леніну, 100 метрів до Масандрівського пляжу, вікна на площу і в двір;
 - 3 кондиціонери, гар. / Хол. вода цілодобово, душ, санвузол, постільна білизна, рушник, пральна машина, праска, LED телевізори, кабельне ТБ,...
  • Це перевірений власник або прямий представник власника
  • Всі фото, ціна, опис та номери телефонів відповідає дійсності
  • Контроль якості пройдено
Телефони
Код оголошення 03-08404

864 грн./доба

Гоголя, 16
Кімнат - 1

Студіо близько ялтинській набережній (район готелю «Ореанда») від влас

Здається 1-кімнатна квартира в Ялті, біля набережної. Розрахована на комфортне проживання до 4 осіб. Вітальня (велике ліжко King Size та розкладний диван), балкон-їдальня, обладнана кухня (газова плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник), туалет і душ.
Всі зручності: кондиціонер, пральна машина, інтернет WI-FI, кабельне ТБ, бойлер, сейф, прасувальна дошка та праска. Надається постільна білизна і посуд.
Відстань до набережної і пляжу 150 метрів. Поруч з магазинами та кафе....
Телефони
Код оголошення 03-08318

513 грн./доба

біля парку Чехова
Кімнат - 1

Ялта. Моя комфортна квартира з двориком, недорого

Здається недорого 1-кімнатна квартира в Ялті. Свій двір, біля будинку Чехова. Розрахований на комфортне розміщення до 3 чоловік (2 ліжка і диван-ліжко), обладнана кухня (холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник), туалет і душ.
Всі зручності: кондиціонер, кабельне ТБ, бездротовий інтернет WI-FI, 2-контурний котел і бойлер, сейф. Надається постільна білизна і посуд.
Зона барбекю (стіл, стільці, шезлонги і мангал). Тихий зелений район, до набережної і пляжу пішки 20 хвилин. Поруч з...
Телефони
Код оголошення 03-08611

513 грн./доба

вулиця Гоголя, 16
Кімнат - 1

Затишна 1-кім. квартира біля набережної (район готелю «Ореанда») від г

Здається 1-кімнатна квартира в Ялті, біля набережної. Розрахована на комфортне проживання 2 чоловік. Двоспальне ліжко, душ і туалет, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, кондиціонер, інтернет WI-FI, плазмовий ТВ, бойлер. Надається постільна білизна і посуд.
Відстань до набережної і пляжу 150 метрів. Поруч з магазинами та кафе. Паркування авто біля будинку.
Можливий трансфер по Криму та екскурсії.
Поточна вартість оренди:
квітень - 600 руб. / добу
травень (01-11.05) - 1200 руб. /...
Телефони
Код оголошення 03-08602

Договірна

Севастопольська вулиця, 9
Кімнат - 1

Квартира люкс у моря від господаря

Здається 1 к. кв. люкс в окремому 2-х поверховому будинку з двох однокімнатних квартир. Квартира знаходиться в 5 хвилинах від Приморського пляжу і набережної, поруч військовий санаторій Ялта КЧФ і готель Ореанда. Є все необхідне для відпочинку та проживання: холодна і гаряча вода, супутникове телебачення, кондиціонер, холодильник, пральна машина та ін Окремий, незалежний вхід, декоративний басейн, хороша транспортно-побутова розв'язка. Ціна договірна:
Жовтень-травень: 250-300 грн....
Телефони
Код оголошення 03-07821

250 грн./доба

Басейна 7
Кімнат - 2

На літо для сімейних пар 1к.і 2к. Євроквартири от3до5гостей в центрі Я

Здаю на літо в Ялті на вулиці Басейній однокімнатну умови Євро і двокімнатну квартиру кімнати роздільні. Свіжий ремонт ЕВРО.отделка. Чотири спальних місця-дві двоспальні кроваті.Новое білизна, посуд, пральна машіна.Інтернет WiFi.Балкон з видом на Ялтинську набережную.До Масандрівського пляжу та центру міста 10хвилин пішки. Ціна залежить від сезону та терміну проживання. Перевагу сімейним парам. Телефонуйте відповім на всі питання. Юрій.
Власник: Юрий, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-08734

Договірна

матроський провулок 12
Кімнат - 2

Здам в Ялті 2 кімнатну кв біля моря

Для тих одному, хто любить-знає кримський чарівний край і у кого душа рветься там відпочити цього літа & amp; ndash; є прекрасний варіант житла в Ялті, а саме 2-х кімнатна сонячна квартира з видом на море (до массандрівського пляжу 10 хвилин! ), з новітнім ремонтом, з усім необхідним (включаючи плазму-телик (на фотке ще старий), холодильник, розкладні меблі -2-х спальне ліжко і два двоспальні дивани (абсолютно нові поки що), кондиціонер; двір приватний з охороною (і загальним затишним...
Власник: Marina, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-09492

300 грн./доба

вул. Ломоносова, 5
Кімнат - 1

1 к. квартира в Ялті, центр

Однокімнатна квартира в Ялті в 5 хвилинах неспішної ходьби по Пушкінському бульварі від Набережної, міського пляжу, р-н кінотеатру "Спартак", вул. Ломоносова 5.
Всі зручності: гаряча вода, кондиціонер, кабельне телебачення, пральна машина, мікрохвильова піч, праска, фен. Під дворі будинку своя парковка.
Є все необхідне: постіль, рушники, посуд.
Комфортно розміститься 2-3 людини.
Ціна договірна:
жовтень-квітень 200, травень 250-300, червень 300-400, липень-серпень 450 - 500, вересень...
Власник: Анфиса, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03895

810 грн./доба

Зарічна вул., 10
Кімнат - 2

2 ККВ. в Ялті, біля моря, готель Ореанда

Двокімнатна квартира люкс в 3 хвилинах неспішної ходьби від Набережної, міського пляжу, р-н готелю "Ореанда", вул. Зарічна 10.
Всі зручності: Wi-Fi, гаряча вода, два кондиціонери, кабельне телебачення, пральна машинка, праска, мікрохвильова піч.
Комфортно розміститься 4 гостей.
Ціна за квартиру:
листопад-квітень 30 $;
Травень 40 $;
Червень 55 $;
липень-серпень 90 $;
Вересень 55 $;
Жовтень 40 $.
Інші наші квартири на yalta3000.jimdo.com
У святкові дні ціни уточнюйте. Оплата...
Власник: Анфиса, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03894

800 грн./доба

Червоноармійська вул., 3
Кімнат - 3

У центрі Ялти, паркова зона 3-й поверх триповерхового приватного будин

Здається подобово 3-й поверх триповерхового приватного будинку, розташованого в центрі Ялти, паркова зона, гаражна стоянка на дві машини, у дворі мангал. До набережної і моря 5 хвилин ходьби, поряд магазини, ринок. Дві ізольованих спальні, студія-кухня (26кв.м), відкрита тераса 25кв.м. Є: вся необхідна побутова техніка (мікрохвильовка, холодильник, два плазмових телевізори, кондиціонер); постільні приналежності, рушники, посуд. Для дітей передбачена комфортна дитячі меблі. Комфортне...
Телефони
Код оголошення 03-07778

300 грн./доба

пер. Лавровий
Кімнат - 2

2 до кв, люкс 5 хвилин до моря

Двокімнатна квартира в 5 хвилинах неспішної ходьби від Набережної, міського пляжу, р-н готелю "Ореанда", пер. Лавровий вул. Боткінська.
Всі зручності: гаряча вода, кондиціонер, праска, телевізор.
Комфортно розміститься 4 людини.
Ціна договірна жовтень-квітень 200-250, травень-червень 300-400, липень-серпень 500-600, вересень 300-350.
Інші наші квартири на yalta3000.jimdo.com
У святкові дні ціни уточнюйте.
МІНІМАЛЬНИЙ ТЕРМІН ОРЕНДИ ВІД 3-х ДОБИ!
Можливий трансфер з Сімферополя,...
Власник: Анфиса, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-07971

1080 грн./доба

вул. Дмитрієва 11
Кімнат - 1

Квартира в центрі Ялти від власника

Квартира від господаря в центрі Ялти. Квартира розташована в тихому дворі на першому поверсі з окремим входом. Складається з двох суміжних кімнат. У кімнаті двоспальне ліжко, меблі. У кухні обідній стіл, диван, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч піч, газова плита. Автономне опалення, кабельне телебачення. Санвузол-душ, вода цілодобово. Постільні приналежності, посуд, праска. До набережної і моря п'ять хвилин. + 79788065209
Власник: Серёжа, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03900

400 грн./доба

вулиця Кірова, 10
Кімнат - 1

Поруч з набережної від господаря

Від господаря поряд з набережною однокімнатну квартиру люкс, простора, з високими стелями, після ремонту, всі зручності, автономне опалення, кондиціонер, кабельне тв, кухня, холодильник, газова плита, свч піч санвузол-душ (теплі підлоги) вода цілодобово, посуд постільні приналежності до набережної і моря 1 хвилина тел +79788065209
Власник: Серёжа, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-03899

1215 грн./доба

ул.кирова 46
Кімнат - 1

Здам в центрі Ялти квартиру зі своїм двором

Здам від господаря в центрі Ялти однокімнатну квартиру люкс з окремим входом і своїм закритим двором. Квартира розташована поруч з Пушкінським бульваром в 5-ти хвилинах від набережної. Відмінна інфрастркуктура, поруч ринок, магазини, транспортна розв'язка. З новими меблями, після ремонту, автономне опалення, кондиціонер, пральна машина, кабельне телебачення, wi-fi, праска, фен, посуд, постіль. Все для відпочинку і Вас! +79788065209
Власник: Серёжа, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06981

1890 грн./доба

ВУЛ. ВОЙКОВА 2
Будинок

Двоповерховий будиночок в центрі Ялти двір мангал

Пропоную в оренду без посередників від господаря котедж в центрі Ялти. Котедж розташований поруч з собором О.Невського в двох хвилинах від моря і набережної. Дві комнати.Первий поверх кімната і сан узел- душ. Другий поверх кімната і кухня. Третій поверх дах-тераса. У дворі мангал. Автономне опалення, пральна машина, інтернет, супутникове тв (два телевізори) кондиціонер, dvd програвач інтернет. У кухні холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, пральна машина посуд. Вода цілодобово,...
Власник: Серёжа, Рубрика: Інші варіанти ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 05-07580

350 грн./доба

Червоноармійська, 10
Кімнат - 1

Затишна однокімнатна квартира в центрі Ялти

Затишна однокімнатна квартира, в 10 хв. від моря по рівному без підйомів, всі зручності, х / г вода постійно, кондиціонер, wi-fi, свіжий ремонт, супутникове телебачення, свій дворик з мангалом та коптильнею, в 3-х хвилинах ходьби: ринок, магазини, кінотеатр.
Євгенія (хазяйка).
Телефони
Код оголошення 03-08844

200 грн./доба

вулиця Червоноармійська, 10
Кімнат - 1

Затишна однокімнатна квартира в центрі Ялте

Затишна однокімнатна квартира, в 10 хв. від моря по рівному без підйомів, всі зручності, х / г вода постійно, свіжий ремонт, супутникове телебачення, кондиціонер, пральна машинка, свій дворик з мангалом і коптильнею, в 3-х хвилинах ходьби: ринок, магазини, кінотеатр.
Телефони
Код оголошення 03-09364

150 грн./доба

Київська
Кімнат - 1

Квартира в центрі Ялти

Квартира розташована центрі міста, в тихому районі, в приватному секторі на закритій території , є двір і мангал, близько до моря . Квартира знаходиться в новозбудованому будинку , і все всередині нове, меблі зроблені на замовлення, є балкон з ратанговой меблями. В квартирі є кондиціонер і проводити свій отопленіе.Спальние місця: 2х спальне ліжко , є доп . спальне місце. Гор / хол вода постоянно.Ремонт : евро.Етаж : 2Есть Wi - FiПарковка : поруч з домом.Людям приїжджають по роботі при...
Телефони
Код оголошення 03-03890

300 грн./доба

Київська вул., 30
Кімнат - 2

2к.квартіра в центрі Ялти

2-кімн. квартира в центрі міста в новобудові з окремим входом, близько до моря. Розташована на закритій території, є балкон зі стоіліком, двір і мангал. Усередині євроремонт, все нове, всі зручності, меблі нова і зроблена під замовлення, два кондиціонери, кутова ванна. Поруч супермаркети, зупинки, центральний ринок. Є Wi Fi, проведено індивідуальне опалення.
Для відрядження надається весь пакет документів
Телефони
Код оголошення 03-08320
Сторінка 1 з 4
1
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/